Mini-calzone de mascarpone i nutella i salsa de maduixes

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol, posem els formatges el sucre glacé i el rovell, ho batrem amb les varilles i un cop ben barrejat ho posarem durant uns 30 minuts a la nevera.
Muntem la nata i un cop muntada afegim amb compte la nutella i ho barregem bé i ho reservem.
Per fer la salsa de maduixes triturarem les maduixes juntament amb el sucre i posteriorment ho passarem per un tamís per treure les llavós i reservem.
Mentres posem el forn a escalfar a 200º, agafem una safata i hi posem paper sulfuritzat, estirem la massa de pizza i amb l'ajuda d'un tallapastes rodó anem preparant els mini-calzone.
Els col.locarem sobre el paper sulfuritzat. Agafarem una culleradeta de la barreja de formatges i una culleradeta de la nutella i les posarem a la part central del calzone, procurant no posar massa quantitat ja que al estar una mica líquid se'ns podria sortir.
Amb cura anem tancant bé els calzones, sobretot tanqueu-los bé, perquè a mi alguns que em pensava que estaven ben tancats no ho estaven i la safata del forn m'ha quedat plena del farcit.
Pintarem els mini-calzones amb l'ou batut i els punxarem una mica per ajudar que surti l'escalfor i ho enfornarem uns 15 o 20 minuts o fins que quedin dauradets. Deixarem refredar almenys un quart d'hora i servirem acompanyats de la salsa de maduixes.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se