Barquetes de salmó

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Opcionalment:

4 racions

Elaboració

Picar tots els ingredients ben finets, barrejar-los i "c'est fini"
Si podeu fer-ho una o dues hores abans de menjar, i deixar-ho que reposi al frigorific, encara és més bo.

15min

Notes

Servir el "picadillo" en unes fulles crues d'endívia, fent de barquetes. (Es pot deixar les endívies sobre la taula, i que cada comensal es prepari les barquetes al seu gust). També es pot menjar simplement posant-lo sobre llesques fines de pa (tipus montadito), o com uns canapès sobre torrades de pa de motlle prèviament untades amb mantega.
Si es fa alguna d'aquestes darreres presentacions, amb pa, el "picadillo" allarga molt més, i llavors aquesta quantitat serveix per a 6 ó 8 comensals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se