Pizzetes de tomàquet i olives

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

10 racions

Elaboració

Posem la pasta de full sobre un paper vegetal en una safata del forn, tallem la pasta en rectangles que no siguin gaire més amples que les olives i d'uns 4 o 5 cm de llarg. Pinzellem els trossos amb rovell d'ou, hi posem una culleradeta de tomàquet sofregit, una oliva verda o negre i aneu alternant una oliva de cada tipus. Quan ja tenim totes les olives col.locades hi tirem per sobre les herbes aromàtiques i ho posem uns 20 minuts a 200º al forn ja calent.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se