Pizzetes de tomàquet i olives
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Pasta de full rectangular
- Tomàquet sofregit
- Olives negres i verdes sense pinyol
- Rovell d'ou
- Herbes aromàtiques que tingueu per casa(romaní, orenga, etc)
10 racions
Elaboració
Posem la pasta de full sobre un paper vegetal en una safata del forn, tallem la pasta en rectangles que no siguin gaire més amples que les olives i d'uns 4 o 5 cm de llarg. Pinzellem els trossos amb rovell d'ou, hi posem una culleradeta de tomàquet sofregit, una oliva verda o negre i aneu alternant una oliva de cada tipus. Quan ja tenim totes les olives col.locades hi tirem per sobre les herbes aromàtiques i ho posem uns 20 minuts a 200º al forn ja calent.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3124 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.