Coca de recapte

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Sobre el marbre posem la farina, fem un forat i hi posem tots els ingredients, menys l'oli.
Ho amassem molt bé amb les mans fins que agafi consistència i que sigui fàcil que es desenganxi del marbre. Deixem reposar la massa tapada amb un drap en algun lloc on no hi hagi corrents d'aire, com per exemple el forn apagat i deixem fermentar, jo el vaig deixar 1 hora. Després afegim l'oli i tornem a treballar la massa fins que aquest quedi totalment absorbit i la tornem a deixar reposar uns 30 minuts més tapada. Al mateix temps haurem posat a escalivar els pebrots i les albergínies, un cop fets, els pelem i treiem les llavors i tallem a tires.
Agafarem una safata del forn i l'enfarinarem i hi posem la massa extesa donant-li una mica de forma ovalada, coloquem les cebes tallades, els tomàquets trocejats, el pebrot i l'albergínia i aneu posant també filets d'anxova per sobre. Poseu-hi també un bon rajolí d'oli per sobre i ho poseu al forn durant 30 minuts a 180º.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se