Pastís de formatge i raïm amb gelatina de Pedro Ximenes

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients base:

Ingredients crema de formatge:

Ingredients gelatina:

8 racions

Elaboració

Començarem per fer la base, triturarem les galetes fins que siguin pols, i afegirem la mantega al punt de pomada, i amb l'ajuda d'una cullera o forquilla anirem barrejant fins que quedi una pasta homogènia. Agafarem un motlle desmotllable i posarem la pasta de galeta per tota la base, ho reservarem a la nevera.
Netejarem el raïm que haguem de fer servir i reservem. Agafem un cassó i hi posem els formatges, la xocolata, la llet, la quallada i el sucre i ho fem bullir a foc no massa alt. Ho deixem bullir un parell de minuts. Treiem del foc i amb compte ho aboquem sobre la base de galetes i tot seguit anem posant el raïm al nostre gust. Reservarem a la nevera com a mínim una hora.
Ara anem a preparar la gelatina, en un cassó posem l'aigua i el sucre i ho deixem bullir uns deu minuts, barrejant de tant en tant. Mentrestant aprofitem per hidratar les fulles de gelatina en aigua freda. Un cop tinguem l'almíbar retirem del foc i sense deixar de remenar afegim les fulles de gelatina una a una i després el vi. Deixarem refredar una mica. Amb l'ajuda d'una cullera i amb compte farem una primera capa de gelatina, anirem omplint els buits entre el raïm i reservarem una estoneta a la nevera i després afegirem la resta de gelatina.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se