Espàrrecs verds amb salmó i salsa de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posar els espàrrecs nets, en una cassola ampla perque hi càpiguen, coberts d'aigua amb una mica de sal. Coure'ls uns 6 minuts fins que estiguin tous, però sense passar-se perquè si no es trenquen. Reservar. Refredar.
Ratllar la pell d'una taronja en un bol, afegir el suc de la taronja, el vinagre i la mostassa, remenar-ho bé, salpebar al gust. Afegir oli fins que lligui la salsa.
Pelar els grillons de l'altre taronja i escaldar-los uns 2 minuts amb aigua i sucre.
Anar embolicant 2 ó 3 espàrrecs amb cada full de salmó
Emplatar-los acompanyats de la taronja i regar-ho amb la salsa per sobre.

25min

Notes

Els espàrrecs es poden coure al vapor o en papillote si us agraden cruixents.
En lloc de taronja, es pot utilitzar mandarina, que és més fàcil de pelar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se