Conill amb cargols

Categoria:
Típica de: Espanya → Tota la Peninsula
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu molt bé els cargols amb un bon raig de vinagre, després de tenir-los purgant uns dies amb farina. Un cop nets, poseu-los en una olla amb aigua freda a foc lent, amb sal, unes boles de pebre negre i una fulla de llorer. Quan els cargols comencin a sortir, apugeu el foc al màxim.
A part, talleu el conill a trossets, salpebreu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo.
A part també, prepareu una picada amb les ametlles torrades, les dues dents d’all, el julivert, la xocolata fosa i una mica de brou de pollastre. En una cassola, prepareu-hi el sofregit. Amb una mica d’oli d’haver fregit el conill, sofregiu-hi la ceba, tallada molt petita. Un cop sofregida, afegiu-hi el tomàquet ratllat i, un cop tingueu el tomàquet sofregit, afegiu-hi el conill, el brou de pollastre i els cargols. Deixeu-ho coure 10 minuts i afegiu-hi la picada. Deixeu-ho coure uns 20 minuts més aproximadament, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i ja ho teniu a punt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se