Cocadas i Sultanes de coco

Categoria:
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients de les cocadas:

Ingredients de les sultanes:

4 racions

Elaboració

Preparació de les cocadas:

Es baten els ous amb el sucre i després s'incorpora el coco ratllat. Es posa la massa en una mànega pastissera i es deixen petites porcions sobre una safata de forn prèviament greixada, o es posa en càpsules. El forn ha d'estar fort, a 200 º amb escalfor a dalt ia baix durant uns 5 minuts

Preparació de les sultanes:

Muntar les clares a punt de neu i incorporar el sucre, quan estigui integrada s'afegeix la ratlladura de llimona, la farina i finalment el coco ratllat, moure amb compte perquè no es baixi. Es fan munts sobre una safata de forn greixada, o també es posen en càpsules, i ja només queda coure a forn suau, uns 160 º, durant uns cinc o set minuts, tenint cura que no es cremi. Cal treure-les del forn quan comencin a daurar-se

Notes

Aquests dos dolços tenen el coco ratllat com un ingredient fonamental, els dos estan molt rics, però tenen lleugeres diferències.Receptas per la Lourdes S.X.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se