Llenguado en salsa de nous

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis


UTENSILIS

paella per fregir els llenguados
plàtera de forn
cassola per la beixamel

Elaboració

Un cop nets i sens pell, es salen, se passen per llet, després per farina i s'espolsen bé. Es fregeixen en una paella amb oli calent.

Quan estiguen daurats es col·loquen en una plàtera de forn i al damunt la salsa següent:

es fa una beixamel amb la mantega, 25 gr. de farina, el ¼ de litre de fume't de peix, la llet i un xic del suc de coure el xampinyons, s'assaona amb pebre i nou moscada, es rectifica de sal i s'afegeix les nous ratllades i les làmines de xampinyons bullits.
S'empolsa amb el formatge i es gratina al forn.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se