Galetes de Sant Jordi

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Massa per les galetes:

Elaboració

Per la massa de les galetes
Batrem el sucre i la mantega en pomada fins que formin una crema. Afegirem l'ou i la farina i ho amassarem només una mica, fins que els ingredients estiguin integrats. Embolicarem bé amb paper film i ho deixarem unes dues hores a la nevera. Passat aquest temps estirarem amb un corró i tallarem la pasta amb el tallagaletes que haguem escollit. Enfornarem uns 15 minuts a 180º. Un cop cuites deixarem refredar sobre una reixeta.
Per la glassa
Barrejarem tots els ingredients en un bol i batre durant 5 o 10 minuts. Si veiem que us queda massa líquida afegiu una mica de sucre llustre. La textura que us ha de quedar és com la de la pasta de dents. Farem tantes porcions com colors haguem de fer servir. Afegirem els colorants i només ens caldrà decorar-les.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se