Galetes de Sant Jordi

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Massa per les galetes:

  • 100 gr de sucre
  • 200 gr de mantega
  • 1 ou
  • 320 g de farina
  • Batrem el sucre i la mantega en pomada fins que formin una crema. Afegirem l'ou i la farina i ho amassarem només una mica, fins que els ingredients estiguin integrats. Embolicarem bé amb paper film i ho deixarem unes dues hores a la nevera. Passat aquest temps estirarem amb un corró i tallarem la pasta amb el tallagaletes que haguem escollit. Enfornarem uns 15 minuts a 180º. Un cop cuites deixarem refredar sobre una reixeta.
  • Glassa reial
  • 250 g de sucre llustre
  • 1 cullerada de clara (albúmina) en pols
  • 3 cullerades d'aigua
  • 12 gotes de vinagre de poma
  • Colorant en pasta

Elaboració

Per la massa de les galetes
Batrem el sucre i la mantega en pomada fins que formin una crema. Afegirem l'ou i la farina i ho amassarem només una mica, fins que els ingredients estiguin integrats. Embolicarem bé amb paper film i ho deixarem unes dues hores a la nevera. Passat aquest temps estirarem amb un corró i tallarem la pasta amb el tallagaletes que haguem escollit. Enfornarem uns 15 minuts a 180º. Un cop cuites deixarem refredar sobre una reixeta.
Per la glassa
Barrejarem tots els ingredients en un bol i batre durant 5 o 10 minuts. Si veiem que us queda massa líquida afegiu una mica de sucre llustre. La textura que us ha de quedar és com la de la pasta de dents. Farem tantes porcions com colors haguem de fer servir. Afegirem els colorants i només ens caldrà decorar-les.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2477 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: