Cirvia amb patates i espinacs al forn

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu les patates en rodanxes fines i disposeu-les en una plata.
Salpebreules i ruixeu-les amb un bon rajolí d'oli un got d'aigua.
Enforneu-les al forn a 180º duran 15 minuts.
Netegeu i piqueu els espinacs, salteu-los en una mica d'oli i saleu-los.
Col·loqueu-los a sobre de les patates.
Disposeu els filets de cirvia prèviament sobre els espinacs i enforneu-ho cinc minuts més.
Salteu el tomàquet pelat i tallat a daus, els pinyons i les panses.
Al servir, repartiu aquest sofregit sobre el pix.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se