Rotllets de colors

Categoria:

Ingredients

10 racions

Utensilis

1 Rodet per estirar el pa , Paper film , i una llengua de cuina.

Elaboració

Es posa una lamina del pa damunt de paper film s'estira amb el rodet per poder-lo aprima, una vegada aprimat o es suca lleugerament amb tomaquet o bé també lleugerament amb mantega o margarina.
Acabat de sucar-lo, s'estira pel demunt una capa del farçit que heu triat.
Acabat aquest pas enrotlleu el pa amb l'ajuda del paper film ha de quedar ben apretat i apreteu els costats com si fos un caramel.
El poseu a la nevera unes hores per pendres.
Quan el serviu el talleu una mica inclinat doncs queda mes be.

15min

Notes

Si els rollets el aveu vet de diferents colos a la platara quedan mol bonics servits com si fosin ratllas verticals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se