Rotllets de colors

Ingredients

  • Pa ingles tallat horitzontalment
  • Assortits: Filadelfhia, sobresada, ensaladilla rusa , ous dus chafats amb mahionesa, i a partir d'aqui el que la vostre imaginaçio us convidi.

10 racions

Utensilis

1 Rodet per estirar el pa , Paper film , i una llengua de cuina.

Elaboració

Es posa una lamina del pa damunt de paper film s'estira amb el rodet per poder-lo aprima, una vegada aprimat o es suca lleugerament amb tomaquet o bé també lleugerament amb mantega o margarina.
Acabat de sucar-lo, s'estira pel demunt una capa del farçit que heu triat.
Acabat aquest pas enrotlleu el pa amb l'ajuda del paper film ha de quedar ben apretat i apreteu els costats com si fos un caramel.
El poseu a la nevera unes hores per pendres.
Quan el serviu el talleu una mica inclinat doncs queda mes be.

15min

Notes

Si els rollets el aveu vet de diferents colos a la platara quedan mol bonics servits com si fosin ratllas verticals.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

770 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: