Rotllets de salmó fumat amb margallons i salsa rosa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una placa de salmó fumat
- Dotze margallons en conserva
- Salsa rosa
- Tres ous bullits
- Sal
- Aigua
- Una escarola grossa
4 racions
Utensilis
Una safata rectangular gran de porcellana
Un cassó gran
Un ratllador
Elaboració
Primerament, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i la reservem a la nevera.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim durant deu minuts tres ous, i un cop cuits, els pelem i reservem.
Seguidament, netegem l'escarola, la tallem en trossos menuts, la repartim pel tot fons de la safata de porcellana, i la reservem.
A continuació, agafem els margallons de manera individual, i els anem enrotllant amb els talls de salmó fumat, i els anem posant damunt del llit d'escarola, els cobrim amb la salsa rosa pel damunt, i tot seguit ratllem els ous bullits pel damunt, i ja ho tenim llest per servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1790 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.