Coca de llardons

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Enfarineu lleugerament el taulell i esteneu-hi una placa de pasta de full amb l'ajuda d'un corró fins que sigui ben prima i de mida de la plata del forn. Unteu la plata d'anar al forn i poseu-hi la pasta de full. Tritureu els llardons i barregeu-los amb el massapà ben clar (pols d'ametlla, sucre i aigua o anís) a parts iguales, i unteu sobre de la pasta de full i tapeu-ho amb l'altra capa de full.
Pinteu la coca amb massapà clar i tireu-hi els pinyons del damunt, tot aplanant-los amb la mà.
Ensucreu la coca i poseu-la al forn a 200º durant uns 15 minuts(fins que quedi ben rossa).
Punxeu la coca amb un escuradents perque ni s'infli.
Bon profit i bona revetlla.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se