Palets de pollastre amb sèsam i xips de verdures

Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

tallar els pits de pollastre a tires llargues i fines, salpebrar i deixar-les amb l'ou batut durant 1 hora.
Barrejar el pa ratllat i el sèsam i arrebossar les tires de pollastre. Fregir en abundant oli calent fins que estiguin ben daurades.
reservar en paper absorbent.
tallar amb un ratllador de verdures el carbassó i la remolatxa, fregir en abundant oli calent, escórrer també en un paper absorbent.
Presentar-ho tot junt i escampar flor de sal.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se