Gotets de pastís de formatge "al revés"

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primerament prepararem la crema de formatge. En un cassó hi posarem, la nata, la llet, el sucre i ho escalfem. En un bol apart batem els ous juntament amb la maicena i reservem. Un cop arrenqui el bull, retirarem del foc i afegirem els ous batuts i remenarem fins que la crema espessi. Afegim el formatge cullerarda a cullerada procurant que s'integri bé a la crema i deixarem refredar. Triturem les galetes i fondrem la mantega al microones. Amb l'ajuda d'una cullera o forquilla barrejarem bé la mantega amb les galetes procurant que quedi com una pasta.
Ara només ens cal muntar el postre, agafarem uns gots originals o fins i tot podrien ser copes de cava i hi posem uns 50 gr de fruits vermells al fons, a sobre la crema de formatge i per coronar aquest postre, la pasta de la mantega amb les galetes i ja tenim un postre, senzill, ràpid i deliciós.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se