Cargols amb peus de porc

Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu a trossos petits 1 tomàquet, 2 pastanagues i 1 ceba. Poseu a bullir juntament amb els peus de porc, 1 fulla de llorer i un raig de vi blanc fins que quedin ben tous. Quan sigui tot cuit, escorreu-ho i separeu-ne el brou.
A continuació, prepareu la salsa. Poseu oli a escalfar, enfarineu els peus i col.loqueu-los dins una cassola tapada. Després, afegiu dins d'aquest mateix oli 2 cebes, la nyora, el pebre negre, 2 pastanagues, 1 all, el poro i el bitxo. Deixeu que es vagi fent tot a poc a poc, i a mig coure, tireu-hi el conyac i el tomàquet.
Bulliu durant 5 minuts els cargols amb una mique del brou amb un bitxo i després escorreu-los i fregiu-los en una paella i incorporeulos la salsa. Remeneu-ho tot una mica i a continuació poseu-ho dins de la cassola amb els peus de porc.
Feu una picada d'ametlles, alls i julivert, i després ompliu el morter amb el brou que aureu reservat dels peus de porc. Tireu-ho tot dins de la cassola i deixeu-ho un quart d'hora fent la xup-xup.

3h

Notes

Val la pena deixar-los reposar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se