Cassoleta de peix

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarineu i fregiu el rap i els calamars. A continuació, obriu al vapor els musclos i les cloïsses. Sofregiu la ceba, els alls i el tomàquet pelat. Torreu una mica el safrà i afegiu-lo al sofregit. Tireu-hi també un raget de conyac.
Seguidament, trinxeu les ametlles i els pinyons. Poseu-los en un pot, juntament amb el fumet de peix, i tritureu-ho. A part, coeu les gambes i els escamarlans a la paella amb una mica de sal i pebre.
Col.loqueu al fons d'una cassola els musclos i les cloïsses. Després, els calamars,i a continuació les rodanxes de rap. Tireu-hi la salsa pel damunt i, finalment, poseu-hi les gambes i els escamarlans.
Deixeu-ho durant 10 minuts a foc lent fent el xup-xup.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se