Llom amb pomes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar i assecar la carn amb paper de cuina. Lligar-la amb fil de bramant perquè no perdi la forma.
Salpebreu la carn, untar amb mantega i posar-la a una safata de metall en què càpiga més aviat justa.
Remullar les prunes en el vi durant 30 minuts.
Rentar les pomes i tallar-les a rodanxes gruixudes.
Escalfar el forn i rostir el llom, durant 40 minuts a 175 º.
Quan porti 20 minuts, donar-li la volta i afegir les pomes i les prunes.
Salpebrar i escampar-marduix i sàlvia i el vi de remullar les prunes.
Treure la carn, treure el cordill i servir filetejada, acompanyada amb els trossos de poma i les prunes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se