Pomes al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 pomes Golden
  • Brandi
  • Confitura de prèssec
  • Aigua mineral

Utensilis

Un llevacors

Elaboració

Submergir les pomes en aigua abundant per deixar-les ben nètes.
Tallar la part superior i reservar-la per poder-les tornar a tapar.
Treure el cor amb l'ajuda d'un llevacors.
Amb un ganivet de punta ben fina tallar la pell per el contorn de la seva circumferència.
Disposar les pomes en una safata de forn i ruixar-les amb el brandi.
Repartir una culleradeta de confitura a l'interior de cada poma i tornar a tapar amb la part que tenim reservada.
Afegir una mica d'aigua mineral sobre la superfície de la safata perquè quedi coberta una alçada de mig centímetre.
Introduir al forn calent i coure durant una hora a 180º C (orientatiu)
Servir tèbies i banyades amb el suc de la seva cocció.

Notes

Com les pomes al coure s'inflen, va bé tallar superficialment la pell del voltant per evitar que rebentin.


Recepta de cuina de Pomes al forn
Recepta de cuina de Pomes al forn

Mentre couen

Recepta de cuina de Pomes al forn

El tall del contorn evita que rebentin

Recepta de cuina de Pomes al forn

Obertes...

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: