Carpaccio de bacalla am oli dóliva

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer enrroleu el llom de bacalla i emboliqueu-lo am paper film ben apretat per que tingui una micam de consistencia .Poseu-lo al congelado duran una hora fins que es refredi b'e ,sense arribar a congelar -se .Mentretan, prepareu la marinade. Ralleu els tomaquets ,traeu-ne las llavors i barrageu-hi l´`oli d`oliva ,les tapares i el pebre negre .Un cop fred el bacalla desemboliqueu-lo i talleu-lo a rodanges fines .Serviu el carpaccio amarinat amb la vinagreta i decoreu el plat amb les olives negre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se