Mandonguilles de carn i calamar amb salsa de safrà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya

Ingredients

Per a les mandonguilles :

per a la salsa :

4 racions

Elaboració

Barrejar en un bol el calamar amb la ceba i el julivert.
Salpebrar i reservar a la nevera durant 30 minuts.
Barrejar el calamar amb la carn, el xerès, el pa ratllat i li ou batut.
Formar mandonguilles petites.
Arrebossar i fregir en oli d'oliva en una paella (o fregidora), fins que estiguin daurades.
Mentrestant, preparar la salsa escalfant l'oli en una paella amb l'all i el safrà durant un minut.
Incorporar la farina, remenar i abocar el brou.
Barrejar bé fins que espesseixi.
Passar pel xinès o colador fi.
Servir les mandonguilles amb la salsa calenta.

Notes

Suaus mandonguilles ideals per degustar en un aperitiu ... si és per a un segon plat doblar la quantitat de carn i calamar


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se