Pastis formatge

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

8 racions

Utensilis

una cassola y un motllo rodo per nevera ( de plástic, ferro, el que tinguis)

Elaboració

es posen tots els ingredients al foc fins que arrenqui a bullir es retira del foc uns moments i es torna a possar a bullir i es retira definitivament, mirar de que el formatge fresc estigui ben desfet i si cal possar la batedora. Possar al motllo un fondo de caramel i tirar-hi la mescla de la cassola. Finalment col.locar galetes maria a sobre de la mescla i a la nevera unes cuantes horas 4 com a mínim.Desmoldar-la donant-li el tom com una truita, quedan les galetes al cul del pastis.

15min

Notes

seguiu les instruccions dels sobres de cuallada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se