Mongetes blanques amb morro i orella de porc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

Elaboració

Posa les mongetes a remull la vigília.
A l'hora de preparar-les, escorre, posa-les en una cassola i cobreix-amb aigua freda.
Agrega el morro i l'orella de porc, ben net i trossejat.
Afegeix el xoriço, posa a punt de sal i deixar coure, a foc lent, durant una hora o hora i mitja.
Si ho fas en olla a pressió, trigarà entre 15-20 minuts.
Quan estigui tot ben cuit, escampar amb farigola.
A part, en una paella amb oli, prepara un refregit amb la ceba i l'all ben picadets.
Retira del foc i incorpora el pebre vermell.
Afegeix l'ou picat i remena.
Afegeix aquest refregit sobre el cuit i barreja bé.
Llest per servir.
Pots acompanyar aquest plat amb els bitxos amanides amb sal grossa i un rajolí d'oli d'oliva.

Notes

L'acompanyament de els bitxos en vinagre a aquest preparat li dóna una aportació molt interessant. Plat típic hivernal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se