Cabell d'Àngel

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Buidar la carbassa i treure-hi la grana. Pesar-ho en cru. Posar-ho a bullir amb una mica d'aigua, fins que surtin els filaments. Escorre-ho.
Posar en una cassola una mica menys de sucre que el pes de la carbassa, (la proporció és de 800 gr de sucre per kilo de carbassa) el suc d'una llimona i una miqueta d'aigua. Fer amb això un almíbar espès.
Un cop fet l'almibar, afegir el cabell d'àngel, fer-ho bullir, tot remenant poc a poc i sovint -sinó s'enganxa a la cassola-, fins que adquireixi el color i la textura característica.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se