Parrillada, escalivada i patates al caliu

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bon caliu, unes pinces de cuina i unes grielles.

Elaboració

Fem un bon caliu amb una barreja de carbó , un parell d´estelles d´alzina i unes quantes pinyes . Quan el caliu es comença a fer , hi posem la verdura per escalivar, amb calma i amb el seu temps . Podem posar tambe les patates obertes per la meitat, amb un tall al mig i amb una mica de mantega i lleugerament salades, i embolicades amb paper de plata. Anem girant aquesta verdura de tant en tant fins a ser ven cuita i escalivada.De mentres preparem la carn a la graella i un cop escalivada la verdura i cuites les patates , portem les graelles al caliu i torrem la carn al nostre gust. Aquest es el moment d´anar a taula i disfrutar de un bon dinar de Diumenge.

2h

Notes

L´escalivada sobretot , recomano coure molt a poc a poc i fins veure la verdura ben tova i cuita .


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se