Canelons de bolets
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr. de xampinyons
- 1 bossa de ceps secs
- 1 ceba
- 1 caixa de canelons
- Farina
- Llet
- Oli
- Sal
- Pebre
- Salsa beixamel
- Formatge ratllat
Elaboració
Poseu la ceba tallada petita en una paella amb oli. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els xampinyons tallats en làmines i els ceps remullats tallats petits.
Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts i afegiu-hi l'aigua de remullar els ceps, sal i pebre.
Quan s'hagi evaporat l'aigua, tireu-hi una cullerada sopera de farina i remeneu-ho, afegiu-hi mig vas de llet i deixu-ho coure sense deixar de remenar. Si queda massa espès, afegiu-hi una mica més de llet.
Farciu els canelons amb aquesta pasta,cobriu-los de salsa beixamel i formatge ratllat per al damunt i gratineu-los.
Comparteix aquesta recepta: