Piruletes de carbassó

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Preescalfem el forn a 200 º C
Rentem i tallem el carbassó en rodanxes gruixudes.
En un bol, barregem la maionesa amb 1 cullerada de parmesà en pols.
En un altre bol, barregem l'all, el pa ratllat, la sal i la resta del parmesà ratllat.
Untem cada rodanxa de carbassó en maionesa, una capa fineta per ambdós costats, i passem pel pa ratllat.
Anem col • locant les rodanxes sobre una safata de forn folrada amb paper d'enfornar.
Col • loquem els palets amb cura (també pot fer-se després d'enfornar, però així queden millor subjectes)
Posem al forn 10 minuts.
Traiem la safata, girem les piruletes, i posem al forn altres 10 minuts.
Servim immediatament (encara que també poden menjar-se fredes)
untem

Notes

Aquestes piruletes es poden fer prescindint dels palets de fusta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se