Albergínies farcides de carn
Ingredients
- 4 albergínies
- 1 ceba blanca
- 400 grams de carn picada mesclada
- All i julivert
- Sal,oli d´oliva i pebre negre mòlta
- Un poquet de farina i un poquet de brou de carn o llet
- Un parell de tomàtigues o salsa de tomàtiga de llauna
Elaboració
Tallam les albergínies per llarg,i amb un ganivet hi feim un parell de creus a sa popa.Les posam dins aigua amb sal bullint 10 o 15 minuts.Les treim i deixam que se refredin.
Tallam la ceba ben menudeta i la sofregim amb un raig d´oli d´oliva,hi posam la carn picada,sofregim,salpebram i hi afegim all i julivert picat ben menut.
Buidam les albergínes amb una cullera, tallam la popa ben menuda, i ho juntam al sofregit.
Afegim un tassonet de brou de carn o llet,i dues o tres cullerades de farina (indiferent si es de força o no),remenam bé i deixam a foc molt suau fins que quedi ben espès. Deixam una estona a fora foc perquè acabi d´espessar,i després
farcim les albergínies. Un cop farcides els hi posam una mica de galleta picada o pa ratllat pel damunt i fregim (primer per la cara del farcit),les posam dins una safata al forn,i les tapam amb les tomàtigues pelades,tallades ben petites i salpebrades (o bé la salsa de tomàtiga). Han d´estar dins es forn 20 minuts.
Notes
Si no volem fregir les albergínies un cop farcides,no cal,ja que tots els ingredients están cuinats.
Comparteix aquesta recepta: