Albergínies farcides de carn

Ingredients

  • 4 albergínies
  • 1 ceba blanca
  • 400 grams de carn picada mesclada
  • All i julivert
  • Sal,oli d'oliva i pebre negre mòlta
  • Un poquet de farina i un poquet de brou de carn o llet
  • Un parell de tomàtigues o salsa de tomàtiga de llauna

4 racions

Elaboració

Tallam les albergínies per llarg,i amb un ganivet hi feim un parell de creus a sa popa.Les posam dins aigua amb sal bullint 10 o 15 minuts.Les treim i deixam que se refredin.
Tallam la ceba ben menudeta i la sofregim amb un raig d'oli d'oliva,hi posam la carn picada,sofregim,salpebram i hi afegim all i julivert picat ben menut.
Buidam les albergínes amb una cullera, tallam la popa ben menuda, i ho juntam al sofregit.
Afegim un tassonet de brou de carn o llet,i dues o tres cullerades de farina (indiferent si es de força o no),remenam bé i deixam a foc molt suau fins que quedi ben espès. Deixam una estona a fora foc perquè acabi d'espessar,i després
farcim les albergínies. Un cop farcides els hi posam una mica de galleta picada o pa ratllat pel damunt i fregim (primer per la cara del farcit),les posam dins una safata al forn,i les tapam amb les tomàtigues pelades,tallades ben petites i salpebrades (o bé la salsa de tomàtiga). Han d'estar dins es forn 20 minuts.

1h 30min

Notes

Si no volem fregir les albergínies un cop farcides,no cal,ja que tots els ingredients están cuinats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1991 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: