Llenties "monestir"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les llenties en remull amb aigua i sal, la nit abans de fer-les.
En una olla gran, posem a bullir : la sípia, l'api, la ceba sencera sense tallar, el porro, i la pastanaga. Deixem que bulli uns 40 minuts, i seguidament, colem el brou de bullir la sípia, i la sípia la guardem per fer-la amb patates i pèsols, com explico en les meves receptes {3517}.
A la cassola on farem les llenties, sofregim amb oli d'oliva, la mitja ceba picolada, els alls pelats, i dues fulles de llorer. Quan tot plegat és ben fregit, afegim el brou de la sípia, i hi afegim les llenties. Deixem que bullin, fins que estiguin cuites. Corregim de sal, i ja les tenim llestes per servir a taula.

2h

Notes

Aquestes llenties, les vaig menjar el dia que vaig anar de visita a Poblet, i us puc assegurar, que són boníssimes.
Penseu que en el monestir, acostumen a cuinar, per unes 30 persones.
Actualment, ja tenen servei d'hostatgeria.
Aquesta recepta, forma part del recull de receptes de cuina monàstica, que tinc penjades en el meu bloc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se