Arròs de Primavera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams d'arròs bomba
  • Sal
  • 200 grams de formatge fresc
  • Vuit rodelles de pinya de pot
  • Una llauna petita de blat de moro
  • 100 grams d'olives negres sense pinyol
  • 100 grams d'olives verdes, sense pinyol
  • 200 grams de pernil salat, tallat a brunesa menuda
  • Dos ous bullits, pelats
  • Enciam tallat a juliana menuda (a gust de cadascú)
  • Salsa rosa (Veure)
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua i sal, bullim l'arròs. Quan és cuita, la passem per aigua freda, i l'escorrem. La posem en un atuell, i ho reservem.
En un cassó, amb aigua i sal, bullim dos ous, i quan són cuits, els pelem, i els tallem en dues meitats, i els reservem. A part fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la guardem a la nevera.
En l'atuell on tenim l'arròs, barregem : les dues classes d'olives, el pernil, el blat de moro, l'enciam, la pinya ben picolada, i el formatge fresc, tallat a quadrets menuts.
Tot seguit, afegim la salsa rosa, ho barregem ben barrejat, i ho posem en una safata ben bonica, per servir-ho a taula.
Hi donem una forma més o menys bonica, amb l'ajud d'una espàtula, i seguidament, ratllem els ous, pel damunt perquè quedi més decorativa, i ja la podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1468 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!