Tripa de be amb patates fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Talleu a trossos petits la tripa i la saleu al gust.
En una cassola, feu un sofregit amb les cebes i el tomàquet. Quan estigui fet afegiu-hi el vi i el deixeu reduir. Abans d'afegir el vi però, poseu-hi un polsim de pebre vermell.
En aquest punt poseu la tripa a la cassola i li doneu un parell de tombs i la cubriu amb aigua. Quan porti bullint una estona, tasteu com està de cuita i si la trobeu bé, rectifiqueu de sal i tanqueu el foc. Tapeu la cassola.
Peleu les patates i talleu-les llargues per fregirles. Un cop les tingueu fetes, les distribuiu pel damunt de la tripa i ho espolseu tot amb els alls i julivert ben picats.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se