Tripa de be amb patates fregides
Ingredients
- 2 tripes de be
- 3 patates mitjanes
- 2 cebes
- Tomàquet triturat
- 1/2 got de vi blanc
- Sal, oli i pebre vermell
- All i julivert
Elaboració
Talleu a trossos petits la tripa i la saleu al gust.
En una cassola, feu un sofregit amb les cebes i el tomàquet. Quan estigui fet afegiu-hi el vi i el deixeu reduir. Abans d'afegir el vi però, poseu-hi un polsim de pebre vermell.
En aquest punt poseu la tripa a la cassola i li doneu un parell de tombs i la cubriu amb aigua. Quan porti bullint una estona, tasteu com està de cuita i si la trobeu bé, rectifiqueu de sal i tanqueu el foc. Tapeu la cassola.
Peleu les patates i talleu-les llargues per fregirles. Un cop les tingueu fetes, les distribuiu pel damunt de la tripa i ho espolseu tot amb els alls i julivert ben picats.
Comparteix aquesta recepta: