Cards gratinats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Eliminar l'arrel i els nervis durs dels cards i tallar la resta a trossets. Eliminar els filaments i introduir els cards en un bol amb aigua freda acidulada amb algunes gotes de llimona.
Escórrer, esbandir i col • locar per capes en una font prèviament untada amb mantega.
Rentar i pelar els tomàquets, retirar les llavors i picar-los en trossos gruixuts.
Dipositar els tomàquets sobre els cards i escampar-hi formatge d'ovella pecorino i trossets de mantega. Afegir sal i pebre al gust i introduir-lo al forn a 200 º durant aproximadament 20 minuts.
Extreure del forn, dipositar les verdures en una safata i servir immediatament.

Notes

Per evitar que els cards s'ennegreixin, a més de la llimona es pot afegir a l'aigua també una cullerada de farina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se