Llucets al gratin

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar els llucets, poden deixar-se amb o sense espina.
Sofregir la ceba ben picada en un cassó i abans que dauri, afegir els xampinyons nets i tallats a quarts oa làmines.
Coure'ls 2 minuts i abocar el vi, deixant reduir a la meitat, afegir després mig quart d'aigua i al reprendre la ebullició, afegir el tomàquet concentrat i una mica de julivert, deixar coure uns instants més i retirar, agregant els tomàquets escaldats i tallats a daus.
Assaonar al gust.
Col · locats els llucets en una safata de servir greixada i resistent al forn, abocar la salsa preparada per sobre d'ells i empolvorar amb pa ratllat. Coure al forn uns 12 o 15 minuts, aproximadament, gratinanlos després per servir-ruixats amb mantega fosa barrejada amb una mica de suc de llimona.
Empolvorar amb julivert picadet

Notes

El meu primer dinar a Barcelona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se