Crema de pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Un dels meus fills no pot veure els pèsols, i, ben curiosament, em va felicitar per aquesta crema tan bona. Es tracta de donar la volta a la cosa i entra més fàcil, ja ho veus.
Doncs res, primer sofregir la ceba en una miqueta d’oli, a foc lent, que es faci poc a poc. Després afegim els pèsols, els deixem que es barregin amb la ceba i hi posem el got de vi blanc.
Un cop evaporat l’alcohol, afegim aigua just pel cobrir els pèsols i una pastilla d’avecrem i que bulli fins que els pèsols siguin tous.
Ho passem tot pel túrmix i ja està llest
Si es vol més festiu, podem acabar-lo amb pernil salat fregidet i esmicolat pel damunt. També es pot posar formatge abans de triturar, o un cop triturat repartir per damunt formatge de cabra esmicolat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se