Salmó amb soja i gingebre

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem el salmó segons la nostra preferència, en dauets, en tires o en làmines gruixudes.
Posem el salmó en un bol.
Barregem el gingebre rallat amb la salsa de soja.
Cobrim el salmó amb la soja i el gingebre.
Deixem marinar l'estona que ens convingui; podem menjar de seguida.

10min

Notes

Queda molt bé servit amb un bol de fideus d'arròs o de blat a banda. Si hi posem un albocat tallat petit, també a banda, tenim un sopar complet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se