Salmó amb soja i gingebre

Ingredients

  • 200 gr Salmó (congelat de la Sirena, perfecte!)
  • Salsa de soja
  • Gingebre fresc rallat

2 racions

Elaboració

Tallem el salmó segons la nostra preferència, en dauets, en tires o en làmines gruixudes.
Posem el salmó en un bol.
Barregem el gingebre rallat amb la salsa de soja.
Cobrim el salmó amb la soja i el gingebre.
Deixem marinar l'estona que ens convingui; podem menjar de seguida.

10min

Notes

Queda molt bé servit amb un bol de fideus d'arròs o de blat a banda. Si hi posem un albocat tallat petit, també a banda, tenim un sopar complet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: