Salmó amb oli de sèsam

Ingredients

  • 2 lloms de salmó que hagi estat congelat
  • Oli de sèsam
  • Llavors de sésam torrades

2 racions

Elaboració

Talla el salmó a daus gruixuts de dos dits.
Posa'l en un bol i rega'l amb uns raigs d'oli de sèsam.
Remena'l de tant en tant durant l'estona que estigui marinant (amb 1 hora n'hi ha prou).
Serveix amb les llavors de sèsam per sobre.

Notes

Podeu servir amb arròs blanc a banda,i alvocat amanit amb sal i oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2589 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: