Salmó amb oli de sèsam
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Sushi
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 lloms de salmó que hagi estat congelat
- Oli de sèsam
- Llavors de sésam torrades
2 racions
Elaboració
Talla el salmó a daus gruixuts de dos dits.
Posa'l en un bol i rega'l amb uns raigs d'oli de sèsam.
Remena'l de tant en tant durant l'estona que estigui marinant (amb 1 hora n'hi ha prou).
Serveix amb les llavors de sèsam per sobre.
Notes
Podeu servir amb arròs blanc a banda,i alvocat amanit amb sal i oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.