Massa i Farcit per Raviolis

Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Barregem la farina amb la sal.
- Fem un forat enmig de la farina (com un volcà) i afegim els dos ous batuts.
- Afegim també l’oli i la meitat de l’aigua.
- Comencem a barrejar primer amb un estri de cuina i després amb les mans (posem farina a sobre el marbre per treballar bé).
- Barregem fins que quedi ben agafat (suau però que no estigui enganxós; afegirem el punt d'aigua per aconseguir-ho).
- Ho deixarem reposar amb paper de film per una mitja hora aproximadament.
- Passat aquest temps amassarem amb la massa fins que quedi la massa ben fina (sobretot ben fina, sino el Ravioli quedarà massa gruixut).
- Per fer el farciment posem una botifarra amb oli calent, la marquem i la retirem (un cop a fora l’esmicolarem).
- Posarem ceba ben picada a la paella amb el foc suau amb oli d’oliva i una mica de sal.
- Quan la ceba estigui transparent li posem una mica de soja per a què es caramelitzi bé.
- Quan la ceba estigui quasi del tot li afegirem uns quants pinyons que es dorin.
- Retirarem, barrejarem la ceba, els pinyons i la butifarra desfeta.
- Ara ajuntarem les dues capes del ravioli, posarem la mescla a dins i els tancarem amb l’ajuda d’una forquilla.
- Els posarem a bullir per uns 15 minuts aproximadament.

1h 30min

Notes

- També se'ls pot fregir i afegir alguna salsa per sucar-los com si fossin mini empanadilles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se