Sopa de bolets i pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela i pica la ceba, els grans d'all i el nap. Posa l'olla al foc amb un raig d'oli d'oliva i pocha a foc lent la ceba, afegeix el nap a continuació i sal al gust. Quan comenci a estar tendre afegeix els alls picats i sofregeix un parell de minuts més.
Incorpora a continuació bolets pujant a mig foc, salpebrar de nou, afegeix la farigola, ofegar un parell de minuts i afegeix el brou, posa a foc fort i porta a ebullició. Quan comenci a bullir baixa el foc i deixar coure uns 20 minuts.
Mentrestant fes els pits de pollastre senceres a la planxa, amb all, Xile sec i sal (o amb les espècies que prefereixis), i recorda moderar el foc perquè es facin per dins i es torrin per fora.
Emplatat
Talla els pits de pollastre a rodanxes i disposa-les en el centre d'un plat fons gran, rega el pollastre amb la sopa de bolets, reparteix uns resquills de formatge i acaba deixant caure unes gotes d'oli de tòfona que perfumaran el plat i li proporcionarà un exquisit sabor.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se