Xips ondulades de moniato amb maionesa de nyora

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

- Mandolina per tallar el moniato "ondulat".

Elaboració

- Deixem el dia abans la nyora escaldada sense les pepites a dins de l’oli amb l’all pelat i la mitja guindilla.
- Tallem el moniato amb la mandolina tipus patates “ondulades”, el deixem amb aigua una estona, ho assequem i deixem uns minuts al congelador perquè estigui ben fred (no congelat!).
- Posem l’ou (que tenim a temperatura ambient) en el recipient de la batedora elèctrica, l’oli amb la nyora (sense l’all), la mitja guindilla, el rajolí de llimona i un polsim de sal.
- Ho batem a poca velocitat sense aixecar el “minipimer” de la base. Quan vagi agafant l’anirem aixecant per acabar-la de lligar.
- Ara posarem les xips “ondulades” en oli de girasol ben calent (bastant oli , i les posarem poc a poc perquè com que estaran fredes rebaixaran la temperatura; volem que la diferencia sigui la máxima per aconseguir que després estiguin ben cruixents).
- Les posarem amb paper de cuina perquè deixin l’oli es s’assequin una mica.
- Servirem la maionesa al mig, i espolsarem per sobre el “pimentón” picant, i ho rodejarem amb les xips de moniato.

Notes

L'hem servit acompanyat de la cançó interpretada per l'Albert Pla "Soy rebelde" http://www.youtube.com/watch?v=UMUpY21bCo8


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se