Arròs amb espinacs

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piqueu les pastanagues, el porro i els alls tendres i sofregiu-los en una paella amb oli d'oliva Reserveu una mica de pastanaga, tallada a tires finetes, per a la decoració final del plat. Quan estigui gairebé cuit, afegiu-hi els espinacs bullit i ben escorreguts amb una mica d'aigua i sal.
Poseu al foc el brou de verdures. Quan el sofregit estigui al punt, incorporeu-hi l'arròs i mescleu-ho bé.
Cobriu-ho amb el brou bullit i deixeu-ho coure 10 minuts al foc. Si veieu que necessita mes liquid, afegiu-n'hi una mica més liquid, afegiu-u`hi una mica més. Els darrers 5 minuts l'arròs es pot acabar de fer al forn. Passat aquest temps, retireu-lo del foc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se