Ossobuco a la milanesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Toscana/piamonte
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola ample 30cm +-, posem les peçes amb oli a marcar (fregir fins a daurar), s'ha de tallar la pell per que no s'abombin.
Un cop daurats, els separem de la cassola.
En el mateix estri on ha quedat el suc i posem la ceba, els tomaquets sense pell, les pastanagues tallades juliana i ho fem "pochar" 5 mts.
Un cop acabat de fer el xupxup s'hi torna a posar els ossobucos repartin-los a la cassola de manera que no es tiguin que remenar amb pinces.
Afegir-hi el vermout i deixar que s'evapori.
Posar el pebre vermell dolç
Afegir el brou fins que cobreixi tot el contingut i deixar a foc suau un parell d'hores vigilant-ho.

2h 20min

Notes

acompanyat de un arros amb ceps


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se