Xips de pells de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 180ºc.
Neteja les patates amb un raspall sota l’aigua de l’aixeta per treure’n totes les impureses. Asseca-les bé.
Pela les patates de dalt a baix. Es millor que les pells siguin llargues i no massa primes. En una safata pel forn, col·loca les pells de la patata, una al costat de l’altra. Tira-hi un raig d’oli.
Fes-les coure 20 minuts, asseca-les i gira-les i torna-les a cuinar durant 15 minuts més,fins que estiguin daurades i cruixents. Sala-les amb sal gruixuda..

30min

Notes

Les pots acompanyar amb una bona cervesa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se