Xips de pells de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 patates grosses
  • Sal gruixuda

4 racions

ElaboraciĂł

Escalfa el forn a 180Âșc.
Neteja les patates amb un raspall sota l’aigua de l’aixeta per treure’n totes les impureses. Asseca-les bĂ©.
Pela les patates de dalt a baix. Es millor que les pells siguin llargues i no massa primes. En una safata pel forn, col·loca les pells de la patata, una al costat de l’altra. Tira-hi un raig d’oli.
Fes-les coure 20 minuts, asseca-les i gira-les i torna-les a cuinar durant 15 minuts més,fins que estiguin daurades i cruixents. Sala-les amb sal gruixuda..

30min

Notes

Les pots acompanyar amb una bona cervesa


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Xips de pells de patata

Enllaça aquesta recepta:

636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



2 comentaris:

Marta MoratĂł diu:
osti tu! quina cosa més curiosa, no? la pell ha de ser més aviat prima o gruixuda? vull dir, tallada amb un pelador o amb un ganivet?
Marga Bertran diu:
No cal que les tallis amb un pelador, jo ho faig amb el ganivet de cuina.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!