Salmó a la mostassa de Dijon
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Lloms de salmó
- 2 Cebes
- 1 Poma
- Mostassa de Dijon
4 racions
Utensilis
Tan els graus del forn i els minuts són unes dades aproximades, depen del forn que s'utilitzi
Elaboració
Talla le cebes a llunes i fes-les coure en una paella amb una mica d’oli. Cou-les molt a poc a poc i ves afegint durant la cocció culleradetes d’aigua. Ha de quedar tova i transparent.
Talla el salmó a lloms. Renta’l i treu-li totes les espines. Posa’l en una safata per anar al forn.
Sala’l una mica i unta’l generosament amb la mostassa de Dijon.
Damunt afegeix la ceba cuita i damunt la poma tallada ben fineta.
Posa-ho al forn, a 200 graus aprox., uns cinc minuts aprox., i ja estarà a punt.
45min
Notes
Cal coure la ceba molt a poc a poc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3860 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.