Salmó a la mostassa de Dijon

Ingredients

  • 4 Lloms de salmó
  • 2 Cebes
  • 1 Poma
  • Mostassa de Dijon

4 racions

Utensilis

Tan els graus del forn i els minuts són unes dades aproximades, depen del forn que s'utilitzi

Elaboració

Talla le cebes a llunes i fes-les coure en una paella amb una mica d’oli. Cou-les molt a poc a poc i ves afegint durant la cocció culleradetes d’aigua. Ha de quedar tova i transparent.
Talla el salmó a lloms. Renta’l i treu-li totes les espines. Posa’l en una safata per anar al forn.
Sala’l una mica i unta’l generosament amb la mostassa de Dijon.
Damunt afegeix la ceba cuita i damunt la poma tallada ben fineta.
Posa-ho al forn, a 200 graus aprox., uns cinc minuts aprox., i ja estarà a punt.

45min

Notes

Cal coure la ceba molt a poc a poc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!